babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Zoeken naar vierkant haken en plaid maken


vierkant haken en plaid maken
 
Patronen deken Hobbydoos.nl.
Patronen voor het maken van dekens. Sorteer op accessoires Accessoires 99. Sorteer op baby-en-peuters Baby en Peuters 72. Sorteer op dames Dames 25. Sorteer op interieur Interieur 84. Sorteer op kinderen Kinderen 2. Sorteer op deken Deken 220. Sorteer op interieur Interieur. Sorteer op kruippak Kruippak. Sorteer op kussen Kussen. Sorteer op muts-hoed Muts / Hoed. Sorteer op poncho-omslagdoek Poncho, Omslagdoek. Sorteer op sjaal-halswarmer Sjaal, Halswarmer. Sorteer op sokken Sokken. Sorteer op vest Vest. Sorteer op breien Breien 107. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken 15.
vloerkleed
Vierkant en vierkantjes haken Hobby.blogo.nl.
Het kost niet veel tijd om de grannies te maken en het eindresultaat is bevredigend. Vooral wanneer je er uiteindelijk iets blijvends mee maakt, bijvoorbeeld een plaid, kussenhoes of poncho. Na 365 dagen heb je dan een flinke stapel vierkantjes waar je goed mee uit de voeten kan. Vierkant en grannies haken haakpatronen.
plaids
Deken Haken Patroon Ouderwets Haken.
Met dit gratis haakpatroon kan je een plaid haken met bloemenmotief. Dit is een mooie plaid die je van vierkanten moet haken. Deken haken met hartjesmotief. Met dit gratis haakpatroon kan je een deken haken met hartjesmotief. Dit is een leuk patroon voor de gevorderde haaksters onder ons. Deken haken met oma vierkanten. Met dit breipatroon kan je een deken haken met oma vierkanten en een kantpatroon.
vloerkleed
Een deken haken, het leukste wat er is! Breiclub.nl.
Aan mijn eerste deken ben ik een aantal jaren geleden begonnen. Het was mijn bedoeling om een deken voor op de bank te maken met als hoofdkleur een kleur die bij mijn nog te verbouwen woonkamer zou passen. Bij de plaatselijke breiwinkel mocht ik de katoen die ik uitgezocht had achter laten leggen zodat ik niet alle wol in één keer hoefde mee te nemen/betalen. Niets stond het haken van mijn eerste deken in de weg. In het boek Granny Squares Haken van Stephanie Göhr, Melanie Sturm en Barbara Wilder zocht ik een vierkantje uit.
vloerkleed vintage
Gratis patroon: Rechthoekig granny square plaid little Z handmade.
boekentips breien gratis patronen haken lifestyle ontwerp en illustratie papier reviews sieraden stempels stof tips vilt vintage weven zelf maken. Plaid van mini vierkantjes. Dit fijne kleed met frisse uitstraling is perfect voor een licht interieur of voor de lente/zomer.
Haken van een vierkanten deken.
Zelf heb ik de deken ongeveer 120 x 120 cm gemaakt. Dit kan uiteraard ook groter of juist kleiner, voor als je bijvoorbeeld een babydeken wilt gaan maken. Ga je dit haakrecept gebruiken? Wij zijn altijd erg benieuwd wat ervan is geworden! Dus twijfel niet en deel je foto van je haakcreatie met ons via haakrecepten@gmail.com Je leuke haakcreatie verschijnt dan ook op deze pagina.: Wat heb je nodig voor het haken van een vierkanten deken? Begin met het kiezen van de kleuren. Zelf heb ik gekozen voor lichtblauw, wit en taupe. Als dikte van de wol heb ik voor de lichtblauwe en witte wol 4 mm gebruikt en voor de taupe wol 6 mm. Op deze manier is de rand net iets dikker in vergelijking met de rest van de deken, dit geeft een mooi effect. Bereid je erop voor dat je aan één stuk door kunt haken. Een vierkant haken.
Haakpatronen Granny Square.
Van Granny Squares kun je van alles maken. Haken en Meer laat je zien hoe je een tas kunt maken van deze vierkantjes. Patroon van: Haken en Meer. Haakpatroon Granny Square tas. Voor deze gehaakte tas begin je met het haken van een hele grote Granny square. Op de site van Mara Maakt lees je wat je verder moet doen. Patroon van: Mara Maakt. Deze gehaakte Granny Square plaid is aan elkaar gehaakt met een speciale techniek zodat de naden mooi plat worden. Patroon van: Lisette. Haakpatroon Granny Square kleed. Een super Granny! Deze reuze grote Granny is niet vierkant maar rechthoekig.
25 beste ideeën over Gehaakte vierkanten patronen, alleen op Pinterest Gehaakte vierkantjes, Gebreide dekens en Haken.
25 beste ideeën over Oma vierkant deken, alleen op Pinterest Afghaanse haak patronen, Oma vierkant afghaans en Oma vierkant patronen.

Contacteer ons

babydekentjes breien
vierkant haken en plaid maken
hartjes deken haken
plaid wol
gehaakte kussens
plaid grijs
sprei breien grof
babydeken breien beginner
babydeken haken patroon