babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Op zoek naar deken haken patroon?


deken haken patroon
 
6 x patronen om zelf een hippe deken te haken.
Een Nederlandse dame kreeg toestemming om het patroon in het Nederlands om te zetten en te publiceren. Je vindt de Nederlandse uitleg op het blog van Karin aan de haak. De link naar de laatste deken bevat helaas geen hele goede uitleg, maar is te mooi om niet in dit lijstje te plaatsen vind ik. Hij is gemaakt aan de hand van de chevron stitch. Op YouTube vind je genoeg filmpjes met uitleg van deze haaksteek, deze bijvoorbeeld. Vertaal haaksteken en haaktermen eenvoudig van het Engels Amerikaans naar het Nederlands met deze tabel. Meer inspiratie nodig? Het boek Haken en Kleur bevat hele gave en kleurrijke patronen van dekentjes, maar ook van leuke omslagdoeken, vlaggetjes etc.
bucas dekens
Zigzagdeken riple rechte zijkant breien, haken, handwerken, kennis doorgeven, mensen verbinden.
Herhaal en eindig deze toer met 3 stokjes in het volgende stokje, 5 stokjes en 1 2-samengehaakt stokje in de laatste 2 lossen in deze toer. Hieronder volgen wat tips en geheugensteuntjes voor tijdens het haken. De manier waarop ik de meteen de draden afhecht, is te vinden op de pagina draden meehaken. Zigzag deken rechte zijkant geschreven patroon.
wollen dekbed
Freppi.
Het is een gratis haakpatroontje van Blij dat ik Brei. Je kunt het patroon hier in het Nederlands vinden. DIY Rechthoekig Kleed Haken. Bron: Lisette Eisenga. Een gehaakte deken in Granny style! Het is een Nederlands haakpatroontje voor een warm dekentje.
koeka wikkeldoek
Droomdeken CAL haakpatronen Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Ik wil heel graag de deken mee haken, maar had wel een vraag. Ik ben een linkshandige haakster. Moet ik straks het patroon omdraaien of kan ik ook gewoon het patroon voor rechtshandig volgen? 28 september 2016 om 1228: Beantwoorden.
fleece sjaal
babydeken haakpatroon.
200 gram Moeke Yarns Elena eco garen, 350 gram Fonty bamboe, 200 gram Groene Hart wol of 200 gram Nurturing Fibres Sockyarn. Klik hier om direct naar het patroon te gaan. Categorie├źn: Haakpatronen, Patronen. Tijdens het haken van deze Call The Midwife babydeken, kan het Moeke Yarns eco garen nog wat stug aanvoelen. Maar als je de deken klaar hebt en je wast m op de hand met een milde, PH neutrale zeep, wordt je haakwerk zachter en soepeler.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
YLA Style haakpatroon Wave deken YLA Style patronen ylalifestyle.
Haakpakket gratis patroon! Haakpakket Waves of Glitter deken. Haakpakket Waves of Glitter deken De Waves of Gold deken is gemaakt van Stylecraft Special DK garen en Stylecraft Wondersoft Stardust garen. Wondersoft Stardust geeft de deken een extra glamorous karakter, doordat in het garen.
gordijn haken
Babydeken haken.
Haakpatroon baby deken. Dit mooie baby dekentje haak je in een ajour ribble, een fijne combinatie. Patroon van: Haken en Meer. Haakpatroon baby deken. Het patroon voor dit babydekentje lijkt op een granny-stripe volgens Haken en Meer, maar dan met een klein steekje ertussen.
gordijn haken
25 beste idee├źn over Gehaakte deken patronen, alleen op Pinterest Baby deken haak, Haken en Gehaakte jongensdekens.
Een gehaakte deken, gebaseerd op een ixxi! Prachtig product.en nu gehaakt! Zeeman knutselplatform, haken, gratis patroon, Lego blokjes deken, beschrijving haakschema, sprei, kraamcadeau, haakpatroon. Gratis haakpatroon voor het haken van een ledikantdeken in de wafelsteek. Met duidelijke foto instructies en uitleg.
klippan deken
Call the midwife deken CreaChick.
Lekker haken dus. Heel veel succes en ik ben heel benieuwd naar een foto van jouw deken als hij gelukt is. Het patroon is gratis. Mocht je het patroon gehaakt hebben en fijn vinden, dan kan je ook een donatie overmaken naar me.
Dekens haken is voor iedereen Breiclub.nl.
En door dan af te wisselen met kleuren kun je een hele leuke deken krijgen. Zoals de deken op de foto hieronder. Deze heb ik dus gehaakt met alleen maar stokjes. Het voordeel is dat je lekker door kan haken zonder dat je erbij na hoeft te denken. Het nadeel is dat het wel een beetje kan gaan vervelen. Je kan ook een patroon gaan haken.
De Neat Ripple van Attic24 Charami.com.
ina hofman 8 maart 2013 om 1745.: ik ben meer een naaister dan een haakster, maar dit patroon is zo duidelijk vertaald en voor een persoon die geen patronen kan lezen werkbaar gemaakt, ik ga er mee aan de slag! Mariska Brandenburg 19 augustus 2013 om 1925.: Uw golvende deken is erg mooi. Kunt u mij zeggen welke woldikte u gebruikt voor deze deken? mvg Mariska Brandenburg. Mariska Brandenburg 19 augustus 2013 om 1927.: Kunt u mij zeggen welke woldikte en naam vd wol u gebruikt heeft voor de golvende deken? mvg Mariska Brandenburg. anja 20 augustus 2013 om 0053.: Bedankt voor de uitleg Heb u ook een nederlandse vertaling van de rand om de deken te haken.

Contacteer ons

patroon deken breien
breipatroon babydeken breien
breipatroon babydeken
deken breien patronen
gehaakte spreien patronen
granny square haken
plaid grof gebreid
plaid breien hoeveel wol
deken haken patroon