babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Op zoek naar babydeken breien hoeveel steken?


babydeken breien hoeveel steken
 
Breien: babydeken Thuis Door Titia.
Het garen breit fijn en heel zuinig, ik had net iets meer dan 4 bollen nodig voor een dekentje van 70 bij 70 centimeter. Patroon gebreide babydeken. Wat heb je nodig? Scheepjes Sunkissed, kleur 0205, 06 en 07. Ik had net niet genoeg aan één bolletje van elke kleur. Rondbreinaald maat 3, als je erg strak breit zou ik een maatje groter nemen. Naald, om de losse draadjes netjes weg te werken. Gebruikte steken en afkortingen. steek of steken. 2 steken recht samenbreien. hhr haal de eerste steek recht af, haal de tweede steek averecht af, zet beide steken terug op de linkernaald en brei ze samen recht door de achterste lussen. av verdraaid averecht breien.
plaids en dekens
Baby breipatronen, leuke gratis breipatronen voor baby's.'
Zet meer of minder steken op, afhankelijk van de dikte van je wol. Patroon van: Dawanda. Een lekkere gebreide slaapzak voor baby's' vanaf 3 tot 12 maanden. Patroon van: Veritas. Heerlijk warme trappelzak om je baby lekker warm in te houden onderweg. Patroon van: Het Ploegske. Leuk voor aan de wieg of het kinderbedje, deze kleine klokjes met een zacht belletje. Patroon van: Marloes Kreatief. Meer baby breipatroontjes vind je hier.: Op zoek naar een leuk breiboek? Breien voor baby. Leuke gebreide spulletjes voor een baby. Brei een babydeken of een baby slaapzak, of een paar leuke slabbetjes.
wollen kinderdekens
25 beste ideeën over Breipatronen deken, alleen op Pinterest Breien van dekenpatronen, Gebreide baby dekens en Gebreide dekens.
Vintage knitting free patterns, gratis breipatronen onder andere jaren 70 patronen: Prachtig baby dekentje om zelf te breien van zacht. Met deze subtiele honingraat steek ontstaat er een licht glooiend reliëf in je breiwerk. Lees hier de beschrijving van deze breisteek.
boxkleed koeka
Babydeken breien? Ga zelf aan de slag! Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
10 e naald: 1 steek recht, uit de volgende steek 5 steken breien Rechts insteken, steek breien, niet laten afglijden maar opnieuw insteken nog een keer in dezelfde steek insteken, maar nu averechts insteken, steek breien, niet laten afglijden, opnieuw rechtse steek breien zonder af te laten glijden, Herhaal van tot 1 x 5 steken verkregen. Herhaal deze steken de gehele rand en meerder in de hoeken. 11 e naald: alle steken recht breiend afkanten. Vorige bericht Volgende bericht. Wat je misschien ook leuk vindt.: Geef een reactie. Een reactie plaatsen Even wachten. Erg leuk patroon! Alleen mis ik een link naar de tel tekening, want om die nu van het filmpje af te halen is niet echt praktisch. 21 september 2016 om 1400: Beantwoorden. 21 september 2016 om 1617: Beantwoorden. 23 september 2016 om 1119: Beantwoorden. Wat een leuke babydeken!
elektrische deken 1 persoons
Een babydekentje breien met gerstekorrelsteken.
Begin met breien. Nu ga je beginnen met jouw opgenomen steken in een gerstekorrelpatroon te breien. Daarvoor brei je telkens afwisselend een steek rechts en de volgende steek averechts. In de volgende rij brei je in elke rij de averechtse steek die je tegenkomt, rechts en omgekeerd.
breipatroon voor een babydekentje met opgetrokken steken.
Omdat ik er al vroeg mee begon, mocht het ook best iets groots worden. Voor mijn eigen zoontje had ik vroeger een hele fijne katoenen babydeken die ik ongeveer voor alles kon gebruiken: als dekentje in zijn wieg, en later ook nog in zijn ledikant, ik kon hem er heerlijk mee inzwachtelen, het gaf schaduw in de wandelwagen, werkte als onderligger bij het verschonen onderweg Al met al vond ik het een ontzettend handig product, een babydekentje. Bovendien is het breien van een deken heel lekker, omdat je meestal niet teveel hoeft na te denken of te tellen en er gewoon lekker aan kunt werken terwijl je televisie kijkt, of aan het kletsen bent met een al dan niet ook breiende vriendin. Op zoek naar een mooi voorbeeld of zelfs een patroon, heb ik ontzettend veel varianten langs zien komen en eigenwijs als ik soms kan zijn, vond ik dat Hét Ideale Dekentje er toch niet helemaal tussen zat. En dus heb ik een eigen variant gemaakt op een deken met opgetrokken steken in het Engels: slip stitches.
Babydekentje breien: uniek en origineel! Breiclub.nl.
5 de en 6 de naald met grijs: recht breien. 7 de naald met wit: 1 steek afhalen en hierbij insteken alsof je ze averecht gaat breien en de draad achter het werk laten, 3 steken recht, van tot herhalen.

Contacteer ons

gehaakt bedsprei
lapjesdeken breien
gebreide plaid patroon
plaid katoen
patroon deken haken
babydeken breien hoeveel steken
lappendeken breien
plaid haken gratis patroon
patroon haken
kussen haken gratis patroon
plaid gehaakt