babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Op zoek naar deken breien hoeveel steken?


deken breien hoeveel steken
 
Deken Breien Ouderwets Breien.
Op deze pagina vind je de allerleukste patronen waarmee je een deken breien kunt. Of je nu op zoek bent naar een klein dekentje voor een baby, of gewoon een lekker dikke deken voor op de bank hier vind je het.
leemanskredieten.be
Brei een woonplaid van Stephen West WonenCo.
Ook online is hij actief: onder meer met The Westknits Mystery Shawl, Knit Along and Westknits Shawl Club. Tegenwoordig breien duizenden fans over de hele wereld Stephen West. Zijn eenvoudige, heldere designs, patronen en kleurgebruik spreken velen aan. Simpel patroon: woondeken. Een patroon van Stephen West: maak een lekkere warme woondeken om op koude winteravonden onder weg te kruipen. Het is niet moeilijk om deze deken te maken. Je breit hem in ribbelpatroon. De deken is afgewerkt met een koordrand en wordt dubbel gebreid met twee kleuren garen. Handig om alle overgebleven bolletjes wol in te verwerken. Door het gebruik van verschillende kleuren ontstaat een vrolijk effect. Het patroon is voor een deken van 168 x 122 centimeter. Maar je kunt hem natuurlijk ook langer of korter maken. Proeflapje: 11 steken en 18 naalden 10 x 10 cm.
https://www.keraseeds.com/
breipatroon voor een babydekentje met opgetrokken steken.
En dus heb ik een eigen variant gemaakt op een deken met opgetrokken steken in het Engels: slip stitches. Die vind ik er namelijk ontzettend schattig uitzien een soort kleine strikjes en bovendien zijn ze heel praktisch: Breien met opgetrokken steken is namelijk een techniek waarbij je een steek uit een voorgaande naald optrekt naar een hogere naald.
deken breien hoeveel steken
Bepaal aantal steken breiwerk m.b.v. omzettingstabel.
Home Tips Tricks Breien: handige tips en trucs Ander garen gebruiken bij een breipatroon: omzettingstabel. Ander garen gebruiken bij een breipatroon: omzettingstabel. Als je wilt afwijken van het originele patroon en ander garen wilt gebruiken, moet je een nieuwe berekening maken om te weten hoeveel steken je moet opzetten van de andere wol.
makelaar alphen aan den rijn
Gebreide deken: heerlijk voor thuis! Breiclub.nl.
Uitleg schema gebreide deken. De letters staan voor de kleur, de cijfers voor het patroon. 1: Ribbelsteek: alle steken recht breien. 2: Tricotsteek: alle oneven naalden recht breien, alle even naalden averecht breien. 3: Halve gerstekorrel: alle oneven naalden rechtbreien.
25 beste idee├źn over Breipatronen deken, alleen op Pinterest Breien van dekenpatronen, Gebreide baby dekens en Gebreide dekens.
Kabel gebreide dekens. Breien baby dekens. Breipatroon Gebreide deken met vierkanten. Rowan deken Blij dat ik brei. Oef, ken je dat? Dat je he-le-maal op het verkeerde tijdstip in slaap valt, wakker wordt en je lijf nog in de slaapmodus blijft?
Deken breien met Phil Big Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
3 januari 2017 om 0938: Beantwoorden. Wat kost een zon, bol en hoeveel heb je nodig voor een woondeken. 7 januari 2017 om 1122: Beantwoorden. Hallo Nel Smits., Phildar Phil Big is 25, per bol. Het ligt eraan hoe groot je de deken wil maken maar een beetje deken 4/6 bollen. 9 januari 2017 om 1431: Beantwoorden. Ik begrijp de 1 naald eerst 5 steken rechts en 5 steken averechts enz. En hoe je andere naalden moet breien ook.
XXL deken breien Mama Maai.
Gemaakt door mij haken XXL deken breien. Ik zag ergens op Pinterest een poos geleden zon enorm toffe XXL deken voorbij komen en verliefd jongens. Nou ben ik een enorme sucker als het gaat om dekens, dekentjes, vachtjes. En als je het hebt over een warm en gezellig interieur Liefst laat ik ze overal slingeren, kleed ik de bank een beetje aan.

Contacteer ons

haken voor beginners patronen
patronen
deken breien hoeveel steken
woondeken breien
plaid gebreid
gehaakte sprei kopen
gehaakte stola
woonplaid haken
zelf deken breien
gehaakte plaid patroon