babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Zoeken naar babydeken gehaakt


babydeken gehaakt
 
Dekentje voor ledikantje Elly van Veen.
Voor het ledikantje van kleinkind-in-spé heb ik een dekentje gehaakt Nog nooit heb ik zoveel uitgehaald Ik ben dan veel te precies en pietluttig De patronen van sterren vond ik steeds niet mooi uitkomen maar uiteindelijk was het dan naar mijn zin Gelukkig had ik hard doorgehaakt want toen ik een week of 4 terug viel en beide polsen scheurde kon ik een tijdje niets meer doen De reacties op het haakforum waren enorm dus ik heb het patroon opgeschreven Er kunnen foutjes inzitten laat me dat dan even weten De popcornsteek staat hier uitgelegd Download het patroon Babydeken-haakschema Download de oplossing voor Babydeken trekt scheef Wil je er rekening mee houden dat ik GEEN patroon-ontwerpster ben, maar dat ik gewoon heb opgeschreven wat ik heb gedaan.
koeka
6 x patronen om zelf een hippe deken te haken.
Kleurrijke webshop gespot: Sukhi.nl 15 Feb 2016 Een maand gratis online tijdschriften lezen; proefabonnement Tijdschrift.nl 12 Feb 2016 Vier tips voor optimale phoneography 10 Feb 2016 Facebook comments babydeken. About Linda R. Linda 32 jaar moeder van zoon 3 en dochter 0 houdt van internet gadgets koken en eten haken reizen Oprichter van VoorJouGespot.nl Contact Website Facebook Twitter Google.
gehaakt bedsprei
Beschrijving roze babydekentje Freubelweb: Freubelweb.
04 december 2015 Tags baby babydeken beschrijving garen haken werkbeschrijving zelfmaken In mijn vorige blog schreef ik over mijn verslaving babydekentjes haken Wat een heerlijk werkje om met mooie kleurtjes en leuke steken een schattig babydekentje te haken Dit roze dekentje heb ik al een poos geleden gehaakt en is toen al snel verkocht de beschrijving was in die tijd via mijn facebookpagina te volgen Graag deel ik de beschrijving van dit dekentje met jullie Ik beschrijf de verschillende toeren dus met welke steek en met welke kleur er gehaakt is De verschillende steken leg ik verder niet uit ik neem aan dat je al weet hoe ze moeten en anders kun je dat vast op internet vinden Het dekentje wordt ongeveer 75 x 100 cm Veel succes en haakplezier Je hebt nodig 17 bollen katoen Phil coton nr 4 van Phildar.
Haptotherapeut
Zigzagdeken riple rechte zijkant breien, haken, handwerken, kennis doorgeven, mensen verbinden.
Allerlei reisten katoen of wol Haaknaald Wanneer je 1 kleur regelmatig laat terugkomen geeft het geheel een rustigere uitstraling Maat. De deken kan zo groot gemaakt worden als je wilt Een ideale babydeken is 60 x 70 cm. Mochten er volwassenen gebruik maken van de deken dan is de favoriete maat ook voor op de bank 140 x 200 cm en kan de deken ook voor een bed worden gebruikt Haak 160 cm aan lossen Voor een deken van 140 cm wordt ongeveer 160 cm aan lossen gehaakt Tel het aantal lossen en zorg dat je uitkomt op 30 x 16 steken Wanneer je het aantal lossen precies wilt berekenen neem je 6 lossen voor het begin 8 lossen voor het einde en 16 lossen voor het patroon totaal 30 lossen De 16 lossen worden steeds herhaald Toer 1.
Een babydekentje haken wikiHow.
Begin met een beginketting Om te oefenen kun je beginnen met 17 lossen Let erop dat de voorkant van de steken naar je toegekeerd is Dat ziet eruit als een rij in elkaar passende Vtjes De achterkant van de lossenketting ziet eruit als een serie bobbels Steek de haaknaald van voor naar achter in de tweede losse vanaf de haaknaald Sla de draad over de naald Trek de naald en de omslag door de steek Je hebt nu twee lussen op je naald staan Sla de draad nog een keer om de naald Trek de naald en de omslag door allebei de lussen op je naald Als het goed is heb je nu nog één lus op je naald je hebt 1 vaste gehaakt Ga steeds 1 steek verder naar links en maak in elke losse een vaste tot je bij het eind van de ketting bent Je hebt nu een toer vasten gehaakt 4 Leer stokjes st haken.
Wol zachte witte babydeken haken.
Gehaakte baby dekentje wit Wol zachte babydeken haken Witte wollen deken haken voor je baby Heerlijk Een wol zachte witte babydeken haken voor je kleintje Het haakrecept is recht toe recht aan Je kunt dus aan één stuk door haken Het dekentje welke ik heb gehaakt is ongeveer 120 x 80 cm maar je kunt het uiteraard langer of breder maken wat jij maar wilt Ga je dit haakrecept gebruiken Wij zijn altijd erg benieuwd wat ervan is geworden Dus twijfel niet en deel je foto van je haakcreatie met ons via haakrecepten@gmail.com Je leuke haakcreatie verschijnt dan ook op deze pagina.
Gehaakte babydeken Etsy.
Gehaakte Baby deken, mintgroen, grijs en wit, olifanten, 2 maten, uitgebreide 4 tier picot-rand, zachte baby garens, Baby Shower, gratis VS schip. Favoriet Toegevoegd als favoriet Toevoegen aan Toegevoegd Chevron baby deken, gehaakte baby deken, roze babydeken gehaakt, auto dekentje baby, knuffel dekentje, zig zag deken, gehaakt babydekentje.
Babydeken tunisch haakpakket Wolplein.nl.
Babydeken tunisch haakpakket. Babydeken tunisch haakpakket Een schattig dekentje voor de allerkleinsten Hij is zeer geschikt om als reisdekentje te gebruiken en je kindje toe te dekken in de Maxi-Cosi Het dekentje is gemaakt van het 100% katoengaren Lana Grossa Organico en voelt door het natuurlijke materiaal zeer zacht aan De tunische haaktechniek is helemaal hip en geeft het dekentje een soepele structuur Leuk om voor jezelf te haken of om cadeau te doen Selecteer een kleur.
Gehaakte deken patroon.
Oooohhh dat hartjesdeken Ik heb het meteen in mijn bladwijzers gezet om later eens te proberen Zou het te doen zijn voor een beginner die tot nu toe enkel granny squares en stripes en een kroon en vlaggenlijn heeft gehaakt Ik heb je blog toegevoegd aan mn reader Ik hou van nieuwe haakideetjes Beantwoorden.
Haakpatroon Call the midwife babydeken LotteHaakt.nl.
Haak 1 losse Haak een halve vaste stokje in de eerste ruimte Haak een stokje in de steek die de twee vakjes verdeeld Haak een stokje en een halve vaste in het tweede vakje Nu heb je de eerste schulp gehaakt sla de volgende steek over die de twee vakjes verdeeld Halve vaste en stokje in het volgende vakje Stokje in de steek die de twee vakjes verdeeld Stokje en halve vaste in het volgende vakje Herhaal helemaal rondom haak eventueel een extra stokje in de hoeken Veel succes met haken Liefs Lotte Like Share Misschien vind je dit ook interessant! Gehaakte vintage babydeken.

Contacteer ons

sprei haken
deken breien
plaids
gehaakte sprei
plaid breien
deken kopen
babydeken gehaakt
plaid haken
kussen haken
deken haken voor beginners
gehaakte babydeken