babydeken breienbabydeken hakenfleece dekensdeken hakenwoondeken hakenfleece dekengebreide spreihaakpatronensjaal hakenhaken patronen

Resultaten voor babydeken breien


babydeken breien
 
Breien: babydeken Thuis Door Titia.
Het garen breit fijn en heel zuinig, ik had net iets meer dan 4 bollen nodig voor een dekentje van 70 bij 70 centimeter. Patroon gebreide babydeken. Wat heb je nodig? Scheepjes Sunkissed, kleur 0205, 06 en 07. Ik had net niet genoeg aan één bolletje van elke kleur. Rondbreinaald maat 3, als je erg strak breit zou ik een maatje groter nemen. Naald, om de losse draadjes netjes weg te werken. Gebruikte steken en afkortingen. steek of steken. 2 steken recht samenbreien. hhr haal de eerste steek recht af, haal de tweede steek averecht af, zet beide steken terug op de linkernaald en brei ze samen recht door de achterste lussen. av verdraaid averecht breien.
koeka boxkleed
breipatroon voor een babydekentje met opgetrokken steken.
Omdat ik er al vroeg mee begon, mocht het ook best iets groots worden. Voor mijn eigen zoontje had ik vroeger een hele fijne katoenen babydeken die ik ongeveer voor alles kon gebruiken: als dekentje in zijn wieg, en later ook nog in zijn ledikant, ik kon hem er heerlijk mee inzwachtelen, het gaf schaduw in de wandelwagen, werkte als onderligger bij het verschonen onderweg Al met al vond ik het een ontzettend handig product, een babydekentje. Bovendien is het breien van een deken heel lekker, omdat je meestal niet teveel hoeft na te denken of te tellen en er gewoon lekker aan kunt werken terwijl je televisie kijkt, of aan het kletsen bent met een al dan niet ook breiende vriendin.
matras ledikant
Babydekentjes breien voor kinderen Breiclub.nl.
Maar we blijven lachen, en we blijven proberenOmdat ik ook heel veel leuke haakpatronen tegenkom, wil ik ook graag leren haken. Dat lijkt me dan weer iets moeilijker dan breien, we zullen zien! 3 reacties op Babydekentjes breien voor kinderen.
Breipakket baby deken met schaapjes.
Wil je een lief dekentje breien voor de aller kleinsten? Baby dekens zelf breien is weer helemaal terug van weggeweest. Dit breipakket is geschikt voor beginnende breisters de schaapjes worden op de deken geborduurd instructies met fotos zijn erbij. Softfun is een heerlijk zacht garen met een veloursachtige structuur, babyvriendelijk en makkelijk te onderhouden.
Een eenvoudige babydeken met patentsteken breien.
Sta cookies toe in je browser en herlaad de pagina om door te gaan. Op dit moment zijn sommige delen van de website niet beschikbaar door jouw browser instellingen. Pas alsjeblieft je browserinstellingen aan zodat JavaScript geaccepteerd kan worden. DaWanda Do-It-Yourself Breien Een eenvoudige babydeken met patentsteken breien.
Babydeken breien in de ribbelsteek Ouderwets Breien.
Dit is een heerlijk zacht garen dat in de wasmachine en droger kan, wel zo handig. Het voorbeeld is gebreid met verschillende strepen maar je kunt er ook voor kiezen om alles in één kleur te breien. Babydeken breien in de ribbelsteek.
Babydeken breien voor de maxi-cosi of wandelwagen Breiclub.nl.
Babydeken breien: patroon. Ik heb 80 steken opgezet. Hiervoor gebruik ik altijd de enkele opzet methode. In dit filmpje wordt mooi uitgelegd hoe dat moet. Om het effect te krijgen wat ik wou moet je eerst 8 recht en daarna 8 averecht breien.
25 beste ideeën over Gebreide baby dekens, alleen op Pinterest Breien baby dekens, Breien van dekenpatronen en Breipatronen deken.
Kindje breien gratis. Met deze subtiele honingraat steek ontstaat er een licht glooiend reliëf in je breiwerk. Lees hier de beschrijving van deze breisteek. Studio Mojo: Budgetaccessoire voor de babykamer 3: dekentje. Vintage knitting free patterns, gratis breipatronen onder andere jaren 70 patronen: Prachtig baby dekentje om zelf te breien van zacht.
Phildar omkeerbaar babydekentje breien Het Wolhuis.
Phildar omkeerbaar babydekentje breien. Phildar omkeerbaar babydekentje breien. 20 December 2016. Een heerlijk zacht omkeerbaar baby dekentje breien van Phildar op dikke naalden. Deze babydeken is heerlijk zacht en je kunt hem in verschillende kleuren breien. Een babydekentje is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau.
Deken breien Summer in the City plaid Caro's' Atelier.
Lees meer Lees meer. Deken breien Summer in the City plaid. Deken breien Summer in the City plaid. Liza van Craft Kitchen heeft zich voor deze mini plaid laten inspireren door New York en patronen die ze vond in oude tijdschriften.
Deken breien Summer in the City plaid Caro's' Atelier.
Lees meer Lees meer. Deken breien Summer in the City plaid. Deken breien Summer in the City plaid. Liza van Craft Kitchen heeft zich voor deze mini plaid laten inspireren door New York en patronen die ze vond in oude tijdschriften.

Contacteer ons

sprei haken
deken breien
plaids
gehaakte sprei
plaid breien
deken kopen
babydeken gehaakt
plaid haken
kussen haken
deken haken voor beginners
gehaakte babydeken